Actualiteit

Begeleiders gezocht voor VGT Doe Mee!

Terug naar overzicht

Het vormingsweekend wordt geannuleerd wegens te weinig interesse, tot onze ontgoocheling. We vinden het belangrijk dat dit project doorgaat omdat geïntegreerde kinderen in het gewoon onderwijs een kans verdienen om een keer per maand te kunnen communiceren of kennis te maken met de Vlaamse Gebarentaal. Dit is een specifieke doelgroep die zeker niet vergeten mag worden. Daarom wordt er een laatste poging ondernomen om het project alsnog door te laten gaan: we zullen een informatieavond organiseren op vrijdagavond 14 september vanaf 20 uur. Geïnteresseerden kunnen zich altijd melden bij hannes.de.durpel@fevlado.be. Tijdens deze informatieavond wordt er meer uitleg gegeven over de werking van VGT Doe Mee voor het schooljaar 2012-2013. Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven als vrijwilliger-begeleider. De begeleiders die zullen meewerken aan het project, hebben recht op een vrijwilligersvergoeding en de bijhorende reiskosten.

Mis deze kans niet en bied de kinderen een verrijkende ervaring aan die ze niet snel zullen vergeten! Zonder vrijwilligers kan het project niet meer doorgaan.

Wat? Informatieavond voor vrijwilligers VGT Doe Mee Wanneer? Vrijdagavond 14 september, 20 uur Hoe inschrijven? hannes.de.durpel@fevlado.be

Meer informatie over het project VGT Doe Mee kan je hier lezen.