Actualiteit

Stem mee voor de nieuwe naam van Fevlado!

Terug naar overzicht

Beste lid van Fevlado vzw,
 
In 2017 vieren we het 40-jarige bestaan van Fevlado. De laatste jaren onderging onze organisatie grote veranderingen op vlak van beleid, structuur en management. Onze organisatie heeft uiteindelijk besloten om deze vernieuwde identiteit door te trekken naar een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Kortom, we zoeken één nieuwe naam voor onze organisaties Fevlado en Fevlado-Diversus.
 
In de voorbije maanden hebben we meer dan 100 naamvoorstellen gekregen. Met inspraak van Fevlado-Senioren en Jong-Fevlado hebben we de drie beste voorstellen geselecteerd:
 
* Doof Vlaanderen: een duidelijke en transparante naam die weergeeft dat onze organisatie werkt voor de Vlaamse Dovengemeenschap en Vlaamse gebarentaligen en deze groep representeert.
 
* Doofpunt: Deze naam geeft weer dat onze organisatie onder andere het aanspreek-, verzamel- en informatiepunt is voor alles omtrent het doof-zijn en de Dovengemeenschap in Vlaanderen.
 
Vanaf nu is het aan jou, als lid van onze organisatie, om te stemmen welke naam jouw voorkeur heeft. Via deze link: goo.gl/8OCEGK kunnen jullie stemmen. Breng uw stem uit voor 10 november! Stemmen na 9 november om 23:59 worden niet meer aanvaard. Op 11 november zal de Algemene Vergadering van onze organisatie op basis van jullie stemming een definitieve beslissing nemen over de nieuwe naam van onze organisaties. Deze stemming is live te volgen via onze facebook. Daarom vinden we uw stem heel belangrijk!
 
Alvast bedankt voor uw medewerking!