Actualiteit

Fevlado erkend als sociaal culturele vereniging

Terug naar overzicht

Beste Clubs,
Beste Leden,
 
Fevlado heeft groot en belangrijk nieuws! Zonet hebben we de officiële brief ontvangen; Fevlado is officieel erkend als sociaal culturele vereniging.
Dit is zeer goed nieuws en is zeer belangrijk voor het voortbestaan van Fevlado en het ondersteunen van de clubs. Het behalen van de erkenning was niet eenvoudig en hier is veel aan gewerkt. Ook jullie, de leden die naar de clubs gaan en natuurlijk de clubs zelf, zijn hierbij zeer belangrijk geweest. Zonder jullie en jullie inspanningen zou dit niet mogelijk zijn geweest! Bedankt!
Het bestuur wil ook het team van Ledenbeweging bedanken voor hun harde werk. Dankzij hun werk hebben we dit mooie resultaat behaald.
Het einde is echter nog niet in zicht. Nu Fevlado de erkenning heeft kunnen we een dossier maken om subsidies aan te vragen, zodat we jullie nog beter kunnen ondersteunen. We moeten ons dus nog even inspannen en  zorgen dat die subsidie binnenkomt. Hopelijk kunnen we op het einde van het jaar een nieuwe video maken, waarin staat dat Fevlado de subsidie ook gekregen heeft.
Deze erkenning is echter een grote stap, die nodig was om de subsidieaanvraag te kunnen indienen. Dit maakt Fevlado veel sterker als organisatie en zal ervoor zorgen dat Fevlado jullie nog beter kan ondersteunen.
We kunnen het niet genoeg zeggen:
 
Beste Clubs,
Beste leden,
 
Bedankt voor jullie hulp, jullie enthousiasme, jullie aanwezigheid. Dankzij jullie is Fevlado erkend als Sociaal Culturele Vereniging.