Actualiteit

Fevlado-seniorenuitstap op 26 november 2014: Bezoek aan de Tiense Suikerraffinaderij N.V. en toeristische rondleiding.

Terug naar overzicht

Dit jaar gaat de uitstap van de Fevlado-senioren door in het najaar omdat dan de leveringen aan de suikerfabriek gebeuren wat het bezoek in de voormiddag aan de suikerraffinaderij nog interessanter maakt. Hopelijk is het weer goed. Niettemin raden we de bezoekers aan om voor goed schoeisel (geen hoge hakken) en warme kledij (gezien de tijd van het jaar) te zorgen.
 
Voor de namiddag werd gekozen voor een stadswandeling over “De Duistere Kantjes van Tienen : Van daders en slachtoffers”
Het wordt ongetwijfeld een leerrijke en aangename dag.
 
Programma
 
-Tussen 10.15h en 10.45h samenkomst in het Cafetaria van het stedelijk zwembad
“De Blyckaert”, Reizigersstraat 81, Tienen. (Dit is aan de overkant van de Suikerraffinaderij) voor koffie à volonté.
  • 11.00h - 12.30h : rondleiding en uitleg over de Tiense Suikerraffinaderij met gids en tolken
  • 13.00h - 14.30h :  middagmaal in Restaurant Gambrinus,Grote Markt 22, Tienen
  • 15.00h - 17.00h :  stadswandeling met gids en tolken over “De Duistere Kantjes van Tienen”
 
De prijs van dit alles voor Fevlado-senioren en hun partner is 30 € (hierin zijn inbegrepen: koffie, gidsen voor het bezoek aan de suikerraffinaderij en “De Duistere Kantjes van Tienen”, en het middagmaal. Drank bij het eten is niet inbegrepen. Niet Fevlado-senioren betalen 33 €.  Het aantal deelnemers is beperkt tot 50 personen.  Leden van Fevlado hebben voorrang.  Bijgevolg aarzel niet en schrijf zo snel als mogelijk in.
 
Nog een praktische tip: Indien u met de trein komt dan kunt u vanaf het station in Tienen te voet (20 min.) of per bus 346 (richting Landen) of 313 (richting St Truiden) naar het Cafetaria komen (6 min.)  De stopplaats is “Tiense Suikerraffinaderij”.
 
Wilt u aan deze interessante uitstap deelnemen, gelieve strookje in te vullen en terug te sturen naar “Fevlado Ledenbeweging” vóór 1 november 2014 of e-mail naar ledenbeweging@fevlado.be