Actualiteit

WDD 2014: Fotowedstrijd

Terug naar overzicht

Reglement fotowedstrijd WDD 2014

Fevlado-Diversus vzw is de organisator van de fotowedstrijd. Wie deelneemt aan deze wedstrijd is akkoord met het volledige reglement en met elke beslissing die gekoppeld is aan deze fotowedstrijd.
 
Wedstrijd
De fotowedstrijd is toegankelijk voor iedereen.
De fotowedstrijd op WDD 2014 verloopt als volgt:
De opdracht van de wedstrijd is:
Geef ons de mooiste foto van WDD 2014, getrokken op WDD 2014.

Om deel te nemen, laadt u maximum 3 foto’s op van de foto’s die u getrokken heeft gedurende WDD 2014. U heeft hiervoor tijd van 9u – 17u, waar op de infostand van Fevlado-Diversus / -Ledenbeweging een upload-punt zal zijn.
 
De wedstrijd loopt enkel op zaterdag 27 september 2014. Na 17u zoekt een jury de 3 beste foto’s uit.
Elke deelnemer kan maximum drie foto’s plaatsen. Alle foto’s moeten de eigendom zijn van de deelnemer. Wanneer de foto portretten of individuen toont, moet de deelnemer de toestemming hebben van de persoon op de foto.

Alle foto’s die doorgegeven worden om deel te nemen aan deze wedstrijd, worden eigendom van Fevlado-Diversus, vanaf het moment dat deze worden geüpload. Deze kunnen deze foto’s naar eigen goeddunken gebruiken.
Fevlado-Diversus vzw heeft het recht om ongepaste foto’s te verwijderen. Dit kan op eigen initiatief of na klachten.
De jury kiest de drie mooiste foto’s uit. Alle drie de foto’s worden gepubliceerd op de website van Fevlado-Diversus vzw en DovenNieuws, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Alle drie de winnaars ontvangen een klein aandenken, voor het afleveren van hun mooie foto. Dit aandenken wordt overhandigd gedurende het slotmoment op WDD 2014.
 
Door aan deze actie deel te nemen aanvaardt de deelnemer/deelneemster alle punten van het reglement, evenals elke beslissing die de organisatoren treffen.
 
Contact
Bij problemen bij het uploaden van uw foto of andere vragen bij de wedstrijd, kan u terecht bij de infostand van Fevlado-Diversus vzw, bij de infostand van Fevlado-vzw en bij Mathieu van der Sluis, aanwezig op WDD 2014.
 
Met vragen vooraf kan u terecht bij mathieu.vandersluis@fevlado.be