Actualiteit

Boodschap van de voorzitter

Terug naar overzicht

Beste leden van Fevlado en Fevlado-Diversus,
 
Zaterdag was het een belangrijke dag voor Fevlado en Fevlado-Diversus. De algemene vergaderingen van Fevlado en Fevlado-Diversus hebben dan de wijzigingen aan de structuur besproken die voorgesteld werden door de werkgroep structuur en het bestuur van Fevlado en Fevlado-Diversus. In een lange vergadering werd beslist dat Fevlado en Fevlado-Diversus in de toekomst nog beter gaan samenwerken. Ook zijn er een aantal wijzigingen in de structuur aangebracht.
We willen namelijk beter en professioneler besturen, we willen dat het personeel nog beter hun werk kan doen in het belang van de dovengemeenschap door een goede communicatie en overleg en we willen de band met de dovenclubs en met de leden versterken door een betere samenwerking en meer inspraak.
De algemene vergadering heeft ook beslist dat de voorzitter van Fevlado voor het eerst door alle leden gekozen zal worden, dus door jullie. Zo willen we de democratie versterken en de band tussen Fevlado en de leden ook versterken. Meer informatie hierover mogen jullie verwachten op de studievoormiddag van WereldDovenDag op 27 september in Antwerpen.
 
Ik wil iedereen die mee nagedacht en meegewerkt heeft aan deze structuurwijzing van harte bedanken. Natuurlijk is het zo dat niemand 100% krijgt wat hij wil. Overleggen betekent altijd dat bepaalde punten wel worden aanvaard en bepaalde punten niet. Maar ik voel dat iedereen voelt dat we op de goede weg zijn en we hiermee een belangrijke stap vooruit zetten met Fevlado en Fevlado-Diversus in het belang van de dovengemeenschap.
 
Dank u voor het kijken en hopelijk tot op WereldDovenDag!