Actualiteit

Oproep Danswerking Platform-K

Terug naar overzicht
Begin oktober starten Platform-K en Danspunt een danswerkplek voor personen met een beperking. Deze staat open voor al wie zin heeft zich onder te dompelen in het medium dans.
Twee dagen in de week – woensdag en donderdag - wordt er intensief gewerkt rond dans en beweging. Improvisatie, lichaamsbewustzijn, dansvocabularium, authentieke beweging, yoga, ... komen aan bod.
Het programma is gevarieerd en wordt gegeven binnen een professioneel kader, met begeleiding en ondersteuning vanuit Platform-K. Er is ruimte voor experiment, creatie en presentatie.
Op regelmatige basis werkt Platform-K  toe naar een toonmoment of een voorstelling met een dansmaker. Samenwerkingen met o.a. Lisi Estaras van les ballets C de la B, het KIP, Nieke Swennen, ... staan alvast op het programma.

Heb je interesse in dit aanbod? Deelname is gratis.Er wordt echter wel een engagement verwacht, in die zin dat ze  met de deelnemers willen doorwerken en op termijn willen komen tot een vast gezelschap. Maandelijks voorzien ze mogelijkheden voor personen die willen  proeven of het iets voor hen is. Daarnaast organiseren ze op 11 en 18 september infosessies voor geïnteresseerden.

Klik hier voor meer info.
Hier vind je de flyer.
Op aanvraag zullen tolken VGT voorzien worden, contacteer hiervoor: frauke@platform-k.be