Actualiteit

Documentaire 'Mijn baby is doof'

Terug naar overzicht

Gisteren werd de documentaire 'Mijn baby is doof' voor de eerste keer getoond tijdens een studiedag in Brussel. Binnenkort komt hiervan een verslag met foto's op onze website. De documentaire kan je vanaf vandaag bekijken op www.mijnbabyisdoof.be. Deze website zal in aanloop naar WereldDovenDag op 28 september 2013 aangevuld worden met informatie rond dit thema: getuigenissen van ouders, academische informatie, goede praktijkvoorbeelden van stimulering van VGT bij dove baby's en kinderne, activiteiten voor ouders en hun dove kinderen, enzovoort. 

Fevlado dankt Gelijke Kansen in Vlaanderen die dit financieel ondersteunde en het voltallige team dat meewerkte aan de inhoud ervan. Aan wetenschappers, ouders, professionele dienstverleners en de Vlaamse Dovengemeenschap: in het belang van het dove kind, help deze informatie verspreiden!

De documentaire is integraal te bekijken op de website www.mijnbabyisdoof.be die de komende maanden verder wordt uitgebouwd. De documentaire is ook te koop op DVD voor 7 euro. Contacteer daartoe verkoopdienst@fevlado.be.