Actualiteit

Uitnodiging stad Gent op 27 maart

Terug naar overzicht

 
Ben je een dove of slechthorende inwoner van Gent of één van haar deelgemeentes? Of ga je regelmatig naar Gent voor het werk of de school?
Dan willen wij jou graag uitnodigen voor een bijeenkomst op woensdagavond 27 maart, om kennis te maken met Stad Gent.
 
Weet je dat Stad Gent reeds jaren inspanning doet om haar dienstverlening voor doven en slechthorenden toegankelijker en beter te maken? 
Enkele jaren geleden was er een groot behoeftenonderzoek, uitgevoerd door de universiteit bij de inwoners van Gent, waar ook een groepje dove personen aan deelnam. De resultaten daarvan zijn nu bekend en Stad Gent wil die graag meedelen. Dit zal gebeuren tijdens een bijeenkomst die samen met Fevlado en het Ontmoetingscentrum Emmäus georganiseerd wordt. Daar kunnen jullie dan mee discussiëren en van gedachten wisselen over de dienstverlening in het stadhuis en in het administratief gebouw, over de Gentse Feesten, de gratis tolkverlening, enz...
 
Die bijeenkomst gaat door in het Ontmoetingscentrum Emmäus in Ledeberg, Vandenheckestraat 39.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
 
19u : openingswoord door Filip Verstraete, Fevlado
19.10u : presentatie van het behoeftenonderzoek door Rieke Jacobs, Stad Gen
19.50u : korte koffiepauze
20u : vragenronde en discussie
20.50u tot 21u : besluit
21u : lokaal blijft nog open voor een gezellige babbel
 
 
Wij nodigen jullie van harte uit en hopen dat we daar met velen zullen zijn.  Ook jouw mening is belangrijk en jij kan helpen om de dienstverlening van Stad Gent nog te verbeteren voor dove en slechthorende personen!  
Er zullen zeker tolken VGT en schrijftolken aanwezig zijn.
 
Als je wil deelnemen, laat ons dat dan weten via mail naar ledenbeweging@fevlado.be. Je kan ook het inschrijvingsstrookje invullen en terug mailen.
 
Filip Verstraete (Fevlado), Wilfried De Graef (Dovencentrum Emmaüs Ledeberg), Rieke Jacobs (Stad Gent)